Oh what a day, what a week! Dit waren de best gelezen artikelen – week 2

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

‘Ik had nooit gedacht dat ik hier opgewonden van zou kunnen worden’

‘Met in mijn ene hand een fles champagne en in de andere hand een shotje proostte ik begin deze week op het nieuwe jaar. Mijn nieuwjaarskus gaf ik aan een random guy, die toevallig om twaalf uur, naast mij in het café stond. Niet dat ik die kus vervelend vond, want hij was very, very attractive.

Sinds die kus stonden we de hele avond samen. We dansten en zongen, luid en wild, en belandden samen op de bar. Inderdaad, óp de bar. Dat duurde maar voor even want al snel werden we door het barpersoneel vriendelijk verzocht om dit niet te doen. Lachend stapte hij van de bar af en stak zijn hand uit om mij mij helpen. Zo klungelig als ik ben ging ik zittend de bar af. Maar net toen ik er vanaf wilde, kwam hij voor me staan. Hij spreidde mijn benen en zoende me. Maar deze keer was het anders dan met de nieuwjaarskus. Dit was intens en sensueel. Dit was een serieuze zoen.

Iris (31) werd verlaten na haar bevalling: ‘Hoe kon de liefde nou zo wegglippen?’

Elf jaar waren ze samen, toen de vriend van Iris van der Gragt (31) ineens een punt achter hun relatie zette. En dat nog wel nét nadat ze samen een dochter hadden gekregen.

‘Mijn vriend en ik wandelden over de dijk achter ons dorp. Onze dochter van tweeëneenhalve week lag in de kinderwagen. Ik vroeg hem hoe het met hem ging, want ik wist 
dat hij er een beetje tegenop had gezien om vader te worden, om de verantwoordelijkheid te dragen. ‘Vind je het ook niet beter om uit elkaar gaan?’ antwoordde hij. Ik wist niet 
wat ik hoorde. Waarom zouden we dat doen? Hij zei dat zijn gevoel weg was. Ik schrok enorm. Dit kon niet waar zijn. We hadden 
net een baby!

Oh jee het zal toch niet: Samantha in de nieuwe Temptation Island VIPS?

2019 leek het jaar te worden waarin Samantha haar alter ego Barbie voorgoed achter zich zou laten en daarmee minder in de publiciteit ging treden. Toch lijkt dit voornemen maar van korte duur… De realityster zou namelijk gevraagd zijn als verleidster voor het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS.

Lees ook: Tim Wauters – beter bekend als Timtation – snakt naar comeback op televisie

Familieleden vertellen in een interview dat RTL haar benaderd zou hebben voor het programma. Iets waar ze op zijn zachtst gezegd niet blij mee zijn… De bron verklaart: ‘Het is niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden.’

Temptations Pommeline lijdt aan ernstige chronische ziekte

Het jaar begint heftig voor de 24-jarige Pommeline Tillière. De voormalig deelneemster van Temptation Island is er namelijk achtergekomen dat ze lijdt aan een ernstige chronische ziekte.

In een interview met TV Familie doet de geliefde van Fabrizio een boekje open over haar gezondheidssituatie. ‘Al maanden heb ik last van mijn darmen’, begint ze. ‘Bovendien heb ik geen eetlust en vermager ik overduidelijk. Ik voel me ook vaak down en zie er bleek uit. Helemaal niet prettig, dus. Ik voel dat er iets met me aan de hand is, maar ik kan er geen vat op krijgen.’

Hilarisch: deze Spaanse boerin lijkt sprekend op Trump en gaat viral

Een Spaanse aardappelboerin is in 2018 één klap wereldbekend geworden. Niet vanwege haar leuke karakter of de goeie teelt dat jaar; nee, doordat ze verdacht veel lijkt op president Donald Trump.

Wie foto’s van de boerin ziet, moet toegeven dat de gelijkenissen groot zijn. Het haar, de neus, de blik… De vrouw heeft enorm veel weg van de Amerikaanse president. Extra grappig: ze is zowel vrouw als latina – en laat Trump met vrouwen én de latinowereld nou zo’n goede band hebben (kuch).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.