Oh yes… Justin Timberlake komt (heel binnenkort!) met nieuw album

Timberlake

Z’n laatste album, ‘The 20/20 Experience’, was een briljante (dubbele) plaat. Maar inmiddels wachten we alweer vijf (!) jaar – op één single in 2016 na dan – op nieuw materiaal van Justin Timberlake. Van het nieuws dat de zanger vandaag naar buiten brengt, worden wij dan ook héél erg blij.

Justin heeft zojuist op Instagram – middels een prachtige video – bekendgemaakt dat er een compleet nieuw album getiteld Man of the Woods in aantocht is. En dat verschijnt sneller dan je denkt.

High speed oefenen

Al op 2 februari verschijnt de nieuwe muziek van de megaster, twee dagen voor zijn optreden tijdens de Amerikaanse Super Bowl, het grootste en best bekeken sportevenement ter wereld. Da’s dus 48 uur om ervoor te zorgen dat je een nummertje mee kunt zingen. Naar de eerste single kun je overigens al eerder luisteren: die verschijnt al aanstaande vrijdag!

Persoonlijk

Voor de nieuwe nummers liet Justin zich inspireren door het thuisfront. Onder meer zijn vrouw actrice Jessica Biel (Netflix’ The Sinner), zijn 2-jarige zoontje Silas en zijn familie vormden de basis voor de inhoud van de nieuwe hits-to-be. Ook gaan de nummers over zijn geboorteplaats Memphis, in de Amerikaanse staat Tennessee. ‘Het is heel persoonlijk album’, klinkt zijn commentaar in de mooie video.

Uit de beelden kunnen we opmaken dat in ieder geval zanger en producer Pharrell Williams heeft meegewerkt aan het album. De mannen werkten al eerder samen voor Timberlake’s nummers Rock Your Body en Like I Love You.

De hoogste tijd

Man of the Woods wordt Justin’s vierde album. Zijn laatste plaat stamt uit 2013. In dat jaar bracht hij The 20/20 Experience in twee delen uit. Eerder verschenen Justified (2002) en FutureSex/LoveSounds (2006). In mei 2016 verscheen de megahit Can’t Stop the Feeling, de soundtrack van de animatiefilm Trolls.

FRIDAY…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron NU.nl | Beeld Instagram