Om je lippen bij af te likken: er bestaat Nutella-lipstick

nutella lipstick

Heb jij een moeder, zus of vriendin die geen genoeg kan krijgen van Nutella en ben je nog op zoek naar een spectaculair kerstcadeau? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte gift voor alle fans van de hazelnootpasta gevonden: Nutella-lippenstift.

Je leest het goed: tegenwoordig smeer je Nutella niet alleen op je brood of crèpe, maar ook op je lippen. Het merk Beauty Bakerie heeft namelijk heuse Nutella-lippenstift gelanceerd. De ‘Nude-tella’ is een waterbestendige, vegan lippenstift die – zoals de naam al verraadt – verkrijgbaar is in nude-kleuren. Er zijn vier varianten: ‘Bake it naked’, ‘Birthday suit’, ‘Skinny dip’ en ‘Nudi-tea’. En volgens de webshop ruiken ze allemaal écht naar je favo hazelnootpasta!

Wil jij iemand – of natuurlijk gewoon jezelf – een exemplaar cadeau doen? Een setje met alle vier de kleuren kost 60 dollar (ongeveer 50 euro).

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.