Om op te vreten: Roxeanne Hazes deelt zonnige kiekjes op boot met zoontje

roxeanne hazes over miskraam

De tropische temperaturen waren een goede reden voor Roxeanne Hazes en haar gezinnetje om er eens heerlijk op uit te trekken. Ze voeren op een boot over de Vinkeveense Plassen. En natuurlijk werden daar de nodige foto’s van gedeeld.

Op de plaatjes is te zien hoe Roxeanne en haar zoontje Fender heerlijk met elkaar knuffelen. ‘Hijo de la luna’, schrijft de VIVA Mama-columnist op Instagram. Dit is een tekst uit een bekend Spaans liedje en betekent ‘zoon van de maan’.

Bijzondere fase

Roxeanne deelde eerder al dat ze een bijzondere fase doormaakt met haar kleine man. ‘Deze fase,’ schreef de zangeres weten op Instagram. ‘Dikke tranen, wanneer je โ€˜neeโ€™ te horen krijgt. Bij alles wat je op de grond vindt en in je mond wil stoppen: โ€˜Ah-ah mama bah?!โ€™ 6 tanden, die ineens allemaal tegelijk doorkomen.’ De fase is niet alleen maar leuk met ‘spuitluiers, driftbuien, vroeg wakker, niet meer in je box willen spelen,’, maar tegelijkertijd krijgt ze ook veel terug. ‘Je knuffelt me ineens uit het niets. Heb ik gisteren talloze keren je armen om mijn nek gehad, je hoofdje op mijn schouder. Vind je het spannend om met andere kindjes te spelen. Ik krijg ineens zoentjes, hapjes van je eten, de grootste lach, wanneer je me ziet.’

Lees ook: Roxeanne Hazes: ‘Onbewust was ik deel uit gaan maken van de moedermaffia’

Gezinnetje

Roxeanne en Erik zijn sinds eind 2016 samen. Na krap drie maanden daten maakte het koppel bekend dat Erik Roxeanne ten huwelijk gevraagd had. Wanneer de twee daadwerkelijk gaan trouwen, is niet bekend. In de zomer van 2018 werden de twee de trotse ouders van Fender.

View this post on Instagram

Deze fase.๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ Dikke tranen, wanneer je โ€œneeโ€ te horen krijgt. Bij alles wat je op de grond vindt en in je mond wil stoppen: โ€œAh-ah mama bah?!โ€ 6 tanden, die ineens allemaal tegelijk doorkomen. Spuitluiers, driftbuien, vroeg wakker, niet meer in je box willen spelen… En tegelijkertijd knuffel je me ineens uit het niets. Heb ik gisteren talloze keren je armen om mijn nek gehad, je hoofdje op mijn schouder. Vind je het spannend om met andere kindjes te spelen. Ik krijg ineens zoentjes, hapjes van je eten, de grootste lach, wanneer je me ziet. Je wereld begint steeds groter te worden en bij een hoop dingen denk je me al niet meer nodig te hebben. Maar blijf nog maar een poosje klein en stout en zachtaardig. Ontdek de wereld maar, lieve Fender. Papa en mama zijn er altijd. Je bent perfect. Perfect voor ons. โค๏ธ

A post shared by ๐•ฏ๐–”๐–ˆ๐–๐–™๐–Š๐–— ๐•ฏ๐–—๐–Š โšก๏ธ (@roxeannehazes) on

Wist je dat Roxeanne Hazes ook columnist is voor VIVA Mama? Hier kun je haar columns lezen.