OMG: op de Filipijnen heb je nu een ‘Unicorn Island’

Ja ja, ook al zijn we misschien allemaal volwassen: we kunnen alsnog intens genieten van unicorns. Helemaal wanneer er een geheel eiland aan het regenboogdier gewijd is. Sinds kort kun je je op de Filipijnen dan ook ronduit vermaken op Unicorn Island.

Van parasols en zitkussens in regenboogkleuren tot aan de vrolijke schommels: alles om je heen is betoverend en sprookjesachtig. Op het eiland waar maar liefst 3.400 vierkante meter is uitgetrokken voor dit paradijs, kunnen zowel ouder als kind zich gegarandeerd helemaal uitleven. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het enorme springkussenparadijs op het water, wat zich naar verluidt het grootste waterpark van Azië mag noemen.

Een droom die uitkomt

Kortom, wanneer je een vakantie naar de Filipijnen hebt geboekt, mag dit spektakel eigenlijk niet ontbreken. We mean, een paradijs vol eenhoornachtige dingen klinkt toch als een droom die uitkomt? En daarbij kun je ook je Instagrampagina weer even een flinke boost geven. Een hele dag op het ‘eiland’ vertoeven kost je overigens slechts 13 euro entree. Oftewel: haal je koffer maar van zolder, pak je koffer in en boek zo snel mogelijk het eerste de beste ticket naar de Filipijnen!

Bron Metro Holland | Beeld iStock, Instagram