Omhoog met die billen

Eigenlijk klinkt het vrij logisch. Een push-up bh speciaal voor je billen. Waarom de borsten wel en de billen niet zou je zeggen?

Toch, nu hij er is en ik hem zo zie, vind ik het een raar ding. Een string met bandjes die onder de billen langslopen. Hmm.. dat is toch anders dan ik me had voorgesteld. Ik had een grote onderbroek verwacht dat lijkt op een corrigerende onderbroek, maar dan met extra versteviging aan de onderkant van de billen.

Alles went?
Misschien is het zo raar omdat het nog niet normaal is. De normale bh’s zijn er tenslotte al een tijd en zijn daarom geen vreemd fenomeen meer. Ik kan me echter niet voorstellen dat zo’n billen bh lekker zit. Gaan die banden niet in je billen snijden?

Oké, een string vond ik eerst ook een vreemd gezicht en nergens naar zitten. Het leek wel alsof ik aldoor mijn onderbroek uit mijn naad moest trekken. Maar alles went en nu wil ik geen normale onderbroek meer aan hebben. Wel vind ik boxershorts en hipsters fijn op z’n tijd.

Wonderbanden
Wie weet werkt het met zo’n billen bh wel hetzelfde en moeten we over deze ‘wenperiode’ heen komen voor we een juist oordeel kunnen vormen. Alleen mogen ze van mij nog wel iets vinden om het er iets charmanter uit te laten zien.

Het is al beter dan een supergrote onderbroek met verstevigende dingen erin, maar twee zwarte banden onder je billen? Of is dit nou weer een onderdeel van de ‘wenperiode’?

Gladde billen
De billen bh moet er voor zorgen dat je achterkant niet alleen een mooiere vorm krijgt, hij zou het achterwerk ook nog eens gladder maken en het er steviger uit laten zien. Gladder? Zijn die banden ook goed voor het wegschuren van mogelijk aanwezige oneffenheden? Verdwijnt cellulitis spontaan bij het zien van die banden? Ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar deze nieuwe bh.

Is er al wetenschappelijk bewijs dat het werkt? :P

CC foto: joanna8555