Ook Jordy haalt hard uit naar ‘de Bachelorette’ Gaby: ‘De mazzel’

jordy de Bachelorette

De mannen uit ‘de Bachelorette’ lijken het helemaal gehad te hebben met Gaby. Was eerst Joey al flink aan het moddergooien, nu doet ook Jordy daar nog een schepje bovenop. Want die date? Die hoeft er wat hem betreft niet meer te komen.

En dat terwijl hij eerder haar nog wél een kans wilde geven. Op Instagram is hij er in ieder geval meer dan klaar mee en haalt hard uit naar de Bachelorette.

Jordy en Gaby

Ook Jordy is namelijk ter oren gekomen dat Gaby meerdere keren zoenend gespot is met een ander. De casanova steekt dan ook zijn middelvingers op naar de camera en laat weten: ‘Always stay true to yourself. De mazzel.’ Wanneer we verder kijken is dan ook een foto te zien van Blaaser met de desbetreffende man op het terras.

Steun

Hij ontvangt in ieder geval heel wat zijn steun van zijn medekandidaten. Zo laat winnaar Joey weten: ‘Hahahah held.’ Niek kan zich daar alleen maar bij aansluiten: ‘Dat ging heel snel van nul naar honderd.’ Maar ook Gaby gaf al aan dat ze niet helemaal zeker was van een mogelijke date nog tussen hen. ‘Ik weet het niet. Misschien is het eigenlijk wel goed zoals het nu is. Ik zou het niet uit de weg gaan om Jordy nog een keer te zien. En daarnaast vind ik Niek echt een schat. Verder is het voor mij klaar’, verklaarde ze in de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels.

Nieuwe liefde

Hoewel er dus gesproken wordt over een nieuwe liefde voor de blondine, is daar volgens haar management niks van waar. Er speelt volgens hen niks tussen Blaaser en haar vermeende vlam Bas Schothorst. ‘Ze hebben geen relatie en zijn ook niet aan het daten.’ Is dat weer duidelijk. Maar tussen Gaby en Jordy gaat het dus óók niks meer worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!