Ook Madonna laat zich uit over Michael Jackson-beschuldigingen

madonna micheal jackson

Sinds de documentaire Leaving Neverland lijkt iedereen een mening te hebben over het vermeende misbruikschandaal van Michael Jackson. Ook Madonna – die ooit nog met MJ ‘op date’ is geweest – laat nu van zich horen.

Michael is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, vindt de 60-jarige zangeres. In de Britse Vogue laat ze zich voor het eerst uit over de misbruikbeschuldigingen over de King of Pop die worden geuit in Leaving Neverland.

‘Lynchpartij’

Het magazine is nog niet uit, maar The Independer publiceerde dinsdag delen van het interview. Daarin zegt Madonna dat ze de documentaire zelf nog niet heeft gezien, maar ze spreekt zich uit tegen de ‘lynchpartij’ die Leaving Neverland volgens haar heeft veroorzaakt. ‘Mijn antwoord als mensen me zulke dingen over anderen vertellen, is: kun je het bewijzen?’ aldus de zangeres.

Date

Madonna en Michael Jackson waren de grote popiconen van de jaren ’80. De twee gingen ooit samen op date naar de Oscaruitreiking in 1991. In 2016 onthulde Madonna in James Cordens Carpool Karaoke dat de twee toen ‘gepassioneerd’ gezoend hebben.

Bron & beeld: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.