Oops she does it again: Britney slaat Nederland over tijdens haar Piece of Me-tour in Europa

britney tour nederland

Haar hoogtijdagen mogen dan voorbij zijn; stiekem zijn wij nog steeds groot fan van Britney Spears. We waren dan ook door het dolle heen toen vandaag bekendgemaakt werd dat ons idool komt toeren door Europa.

La Spears bezoekt dit jaar twaalf Europese steden voor haar Piece of Me-tour, waarmee ze de afgelopen jaren in Las Vegas optrad.

Voordat je te enthousiast wordt: helaas slaat Brit ons kikkerlandje over. En dat is niet de eerste keer. Tijdens The Circus Tour in 2009 skipte ze Nederland ook al. Een béétje teleurgesteld zijn we dan ook wel in haar.

Toch hoeven Nederlandse fans niet helemaal in zak en as te zitten. De popzangeres is op 15 augustus namelijk wél live te bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen. Andere Europese steden die ze bezoekt zijn onder meer Berlijn, Brighton, Oslo, Manchester, Dublin, Glasgow en Londen.

Meer details over de Piece of Me-tour vind je hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld Getty Images
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.