Op deze data worden de Hudson’s Bay-filialen in Haarlem, Enschede en Amersfoort geopend

hudson's bay opening

Sinds september is Nederland al tien warenhuizen van Hudson’s Bay rijk, en daar worden er binnenkort nog eens drie aan toegevoegd. Vandaag heeft het bedrijf bekendgemaakt wanneer de drie nieuwe filialen geopend zullen worden.

De eerste nieuwe Hudson’s Bay wordt op 8 maart in Enschede geopend, gevolgd door een filiaal in Amersfoort op 15 maart. In Haarlem wordt het warenhuis op 5 april geopend. Bij alle drie de filialen vindt er een feestelijke opening plaats.

Hudson’s Bay is van oorsprong Canadees, waar het een van de meest prominente warenhuizen van het land is. In 2017 werden er tien vestigingen in Nederland geopend, en daar komen er nu dus nog eens drie bij. Iets waar Stefaan Le Clair, de general manager van Hudson’s Bay Nederland, heel blij mee is. ‘We zijn zeer verheugd op meer locaties in Nederland Hudson’s Bay-warenhuizen te openen en de Nederlandse consument kennis te laten maken met ons Hudson’s Bay-concept. Sinds de eerste openingen hebben wij de winkelervaring verder ontwikkeld om aan te blijven sluiten bij de wensen van de consument. Ik kijk er naar uit samen te werken met het team, terwijl we ons voorbereiden op de openingen van onze locaties in Enschede, Amersfoort en Haarlem.’

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld ANP