Op vakantie in eigen huis: H&M heeft perfecte collectie voor de staycation

h&m home

H&M denkt ook aan alles. Want naast de kleurrijke bikini’s en zomerse outfits, komt het Zweedse warenhuis nu ook met een fijne collectie voor de thuisblijvers. De nieuwste HOME-lijn is helemaal gemaakt voor de staycation. Met deze items voelt je huis vanzelf als tropische getaway.

Niets zo fijn als na een warme dag thuiskomen en direct bij binnenkomst in het ultieme vakantiegevoel te stappen. Dankzij de nieuwe collectie van H&M Home kan dat. H&M heeft namelijk gekozen voor rustieke materialen en natuurlijke kleuren met frisse kleuren blauw. Van rieten kandelaars en stranddoeken tot manden en fijne ochtendjassen, alles om jouw huis om te toveren tot een fijn toevluchtsoord. Saint Tropez of Knokke? Niets daarvan, gewoon jouw eigen paleisje aan de denkbeeldige kust.

De Staycation-collectie van H&M Home is hier verkrijgbaar.

h&m home

Bron: H&M | Beeld: H&M

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.