OPROEP: VIVA is (per direct) op zoek naar een nieuwe redactiestagiair

stagiair stage vacature

VIVA is per direct op zoek naar een nieuwe tekststagiair.

Ben jij die enthousiaste, nieuwsgierige, stressbestendige student die overloopt van de creatieve ideeën, goed kan schrijven, samen werken én organiseren? En bovendien is behept met een bovengemiddelde interesse in actualiteit, liefde, seks en psyche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Studenten die een HBO- of WO-opleiding volgen op het gebied van media, communicatie en / of journalistiek.

Wat bieden wij?

Een fulltime stage (met stagevergoeding) van minimaal 5 maanden, waarbij je deel zult uitmaken van een jong, sprankelend team. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit artikelen schrijven, (korte) interviews afnemen, research doen en assisteren bij de invulling van vaste rubrieken. Ook is er volop ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven.

Ben jij per direct op zoek naar een uitdagende stageplek voor minimaal 5 maanden? Mail dan je motivatie en CV naar chef redacteur Hanneke Seesing: hanneke.seesing@sanoma.com.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.