OPROEP: VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor de rubriek AnyBody

anybody

Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen onherkenbaar, in hun nakie worden afgebeeld. Durf jij jezelf bloot te geven en je te laten fotograferen? Wacht niet langer, want we zijn weer op zoek naar nieuwe kandidaten.

Heb je een bijzonder verhaal? Trots op je lichaam, je imperfecties? Of wil je een belangrijke boodschap meegeven? Iedereen kan zich aanmelden. Hoewel VIVA vooral gelezen wordt door vrouwen tussen de 25 en 40, staan er in AnyBody vrouwen én mannen van alle leeftijden.

Oké, naakt op de foto gaan is misschien eng. Maar wie meedoet aan AnyBody houdt er een prachtige foto, eeuwige roem en een vette ego-boost aan over. En we doen er nog twee wellnessvouchers bij. Kun je na afloop, samen met een vriend of vriendin, lekker relaxen bij één van de zes mooiste wellnessresorts* van Nederland.

Wil jij in VIVA’s AnyBody? Stuur een mailtje naar redactie@viva.nl o.v.v. ‘Oproep AnyBody’.

anybody

*Deelnemende resorts zijn Elysium, VeluwseBron, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell en Thermen Holiday.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.