Een, twee, drie, we gaan voor nostalgie: originele acteurs keren terug in Jurassic World 3

jurassic park

Toen wij laatst schreven dat Free Willy nu op Netflix staat, werd dat bericht gedeeld en geliked als een tierelier. Hihi, wij VIVA’tjes houden wel van een dosis nostalgie. In die categorie daarom opnieuw leuk nieuws: de originele castleden van Jurassic Park keren terug in Jurassic World 3. 

En dan mag je denken aan de immer zwoele verschijning van Jeff Goldblum, de prachtig ouder geworden Laura Dern – die een ijzersterke rol neerzette in Big Little Lies – en aan Sam Neill, avonturier in hart en nieren.

jurassic park 2

De drie acteurs, die de hoofdrollen vertolkten in de originele Jurassic Park-film uit 1993, hebben in het nieuwe deel zelfs een redelijk grote rol. Voor Jeff is het overigens niet zo lang geleden dat hij in de Jurassic Park-franchise te zien was. In het tweede deel van Jurassic World, dat in juni verscheen, had hij al een cameo. Laura en Sam stonden langer geleden voor het laatst oog in oog met de dinosauriërs; zij keerden allebei kort terug in Jurassic Park III uit 2001.

Hoe hun rollen in het verhaal van Jurassic World 3 passen, is nog niet bekend. Verdere details over de avonturenfilm, die in juni 2021 moet verschijnen, werden niet gegeven. Wel keren Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, die ook in de eerste twee delen een rol hadden, terug.

Van Jurassic Park, gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Chrichton, verschenen in totaal drie films. Deze werden opgevolgd door Jurassic World, waarvan in 2015 het eerste deel uitkwam.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Jurassic Park
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.