Surprise: Pamela Anderson in het geniep met bodyguard getrouwd

Pamela Anderson

Een trouwerij met een joekel van een trouwjurk vol glitters, honderden gasten en hét snijden van de bruidstaart… Pamela Anderson heeft dat grapje al eens gedaan. Vijf keer, to be honest. De zesde keer gooit ze het over een andere boeg, want op kerstavond is ze in het geniep getrouwd.

Daily Mail meldt dat het voormalig Playboy-model het jawoord heeft gegeven aan Dan Hayhurs, haar bodyguard met wie ze sinds de opmars van het coronavirus samen is en de lockdown doorgebracht heeft.

Intieme setting

Pamela Anderson en haar nieuwe hubby Dan Hayhurs trouwden op kerstavond 2020, in een heel klein gezelschap in haar huis op Vancouver Island, Canada. Aan Daily Mail vertelt Pamela kort: ‘Ik ben getrouwd op de grond die ik 25 jaar geleden van mijn grootouders heb gekocht, hier zijn mijn ouders getrouwd en zij zijn nog steeds samen’, zei ze. ‘Ik heb het gevoel dat de cirkel rond is.’

Trouwjurk met regenlaarzen

De inmiddels 53-jarige Baywatch-ster deelde exclusief een paar trouwfoto’s en video’s van haar trouwdag aan Daily Mail, waarop haar trouwjurk én man goed te zien zijn. Ze koos voor een elegante witte jurk en een lange ‘Princess Diana-sluier’, die ze zonder pardon door de modder liet slepen. In plaats van klassiek trouwschoeisel, rockte Pamela gewoon Hunter-regenlaarzen onder haar trouwjurk.

‘Ik ben precies waar ik moet zijn – in de armen van een man die echt van me houdt,’ aldus Pamela. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.