Pijnlijk: Paris Hilton had knallende ruzie met vriend op Tomorrowland (maar wilde de beelden laten schrappen)

Aleks Novakovic

Wie kijkt naar het dj-optreden van Paris Hilton op Tomorrowland vorig jaar, ziet wat je van Paris Hilton als dj verwacht. Haar lange blonde haren, haar witte colgate glimlach. Een koptelefoon en zonnebril belegd in diamanten. Vingertoploze handschoenen van leer, versierd met studs. Mee deinend op de muziek. Af en toe de handen in de lucht. Wat je niet ziet, is dat Paris Hilton vlak daarvoor een heftige ruzie met haar toenmalige vriend Aleks Novakovic heeft gehad. De beelden van de uitbarsting zijn te zien in de documentaire ‘This is Paris’, die sinds deze week op YouTube staat.

Die beelden waren bijna geen onderdeel van de documentaire geweest. Alexandra Dean, regisseur van de film, verklapt nu dat de socialite de beelden niet in de documentaire wilde hebben.

paris hilton aleks novakovic
Paris Hilton tijdens haar optreden op Tomorrowland in 2019.

“Paris wilde dat we een zo eerlijk en open mogelijke film zouden maken, waarin in feite niets taboe was. Ik had het vertrouwen van Paris nodig en dat had ze uiteindelijk, gelukkig, ook helemaal in mij”, aldus de regisseur. “Er was echter één scène die Paris eruit wilde knippen. De verontrustende scène toont Hilton backstage op het dancefestival. Een belangrijk moment, want ze staat op het punt de belangrijkste dj-set van haar leven te draaien. Vlak voordat ze het podium op moet, krijgt ze knallende ruzie met Aleks. Hij klaagt dat ze hem op die dag in de steek heeft gelaten om promotie-interviews te doen en beschuldigt haar ervan dat ze prioriteit geeft aan haar werk en niet aan hun relatie.”

Psychotisch

Op de beelden is te zien hoe Paris in woede tegen hem uitbarst: “Doe dit niet voor mijn set”, schreeuwt Paris, terwijl hij de kamer uit stormt. “Ik speel op Tomorrowland. Hij moet verdomme chillen. Ik ben ziek van deze shit. Ik speel over zes minuten. Hij is zo onzeker.” Vervolgens zegt ze, enkele seconden voordat ze het podium oploopt: “Stop. Ik ga huilen tijdens mijn set. Alsjeblieft, ben je verdomme psychotisch? Ik speel het grootste festival van mijn leven!”

paris hilton aleks novakovic
Beelden van de ruzie.

Mishandeling

Vervolgens ziet de kijker hoe Paris Hilton eist om Novakovics festivalbandje af te knippen. Bizar genoeg volgt er zelfs wat geduw en getrek. Ook is te zien hoe de beveiliging haar toenmalige vriend wegleidt. Aleks is in de rest van de documentaire niet meer te zien.

In de film komt wel naar boven dat Paris meerdere gewelddadige vriendjes heeft gehad. Vijf van haar exen hebben haar tijdens hun relatie mishandeld, zo geeft de socialite toe. “Ik werd gewurgd, geslagen, agressief vastgehouden”, aldus Paris. “Ik heb dingen gepikt die niemand zou moeten pikken.”

Kortstondige relatie

Aleks Novakovic en Paris ontmoetten elkaar op het Ultra Music Festival in Miami, een aantal maanden voor Tomorrowland. Het voorval bij het dancefestival betekende het eind van hun relatie. “Ik heb nog nooit iemands armband van hun arm gerukt op een muziekfestival”, zegt Hilton over Novakovic in de film. “Dat is een van de gemeenste dingen die je iemand kunt aandoen … Maar ik had er genoeg van op dat moment. Een persoon kan maar zo veel aan. Ik heb geen ruimte in mijn leven voor mensen die me proberen te domineren.”

Aleks Novakovic speelde van 2007 tot 2017 als voetballer voor enkele (kleinere) Duitse clubs. Nu hij zijn sportschoenen aan de wilgen heeft gehangen, is hij druk bezig met een carrière als influencer.

Lees ook:
Wie is Paris Hilton zonder de schone schijn van flitsende camera’s en flashy discolampen?

 

 

View this post on Instagram

 

Welcome to Saint Tropez! #sainttropez #cotedazur

A post shared by Aleks Novakovic (@alekssupernova) on

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.