Viral als een tierelier: de parodie op ‘Temptation Island’ van Bram Krikke

parodie bram krikke

Dat Temptation Island 2019 slaapverwekkend is, weten we inmiddels. Dat de enige momenten waarop íets lijkt te gebeuren tot aan het treurige toe worden uitgemolken, wordt ook steeds duidelijker. Maar dat Bram Krikke een geheel nieuwe draai aan Temptation Island kan geven? Nope, die hadden we niet zien aankomen.

Nu dit seizoen voor geen enkel spraakmakend moment heeft gezorgd, wordt ons verlangen naar Niels en Alex steeds groter (wow, nooit gedacht dat we die zin zouden schrijven). Want zeg nou eerlijk, het moment dat ook Alex terugkeert naar de villa om Niels te laten weten dat hij ‘vieze dingen met zijn meisje’ gaat doen, blijft legendarisch. En daar weet Bram wel raadt mee. Hij gooit er zijn eigen Krikke-sausje overheen en komt met een parodie.

Hide yo wife

Van de locatietag – Baan Asan, Koh Samui – tot aan het bijschrift – Bram Krikke (24) gynaecoloog –, aan alle details heeft Bram gedacht. En dat maakt deze video helemaal kloppend. Bekijk ‘m hieronder.

 

View this post on Instagram

 

Hide yo wife 🔥🔥🔥

A post shared by Bram Krikke (@bram.krikke) on

Misschien maakt de reactie van Niels het hele filmpje nog leuker; ook hij kan er de lol van inzien:

bram krikke parodie

Eerder zei Bram al tegenover VIVA dat hij ervan geniet om het ongemak op te zoeken. Dat interview kun je hier lezen.

Bron: Instagram (@Bram.Krikke), beeld: still
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.