Peniswarmers

Op de catwalk werd twee jaar geleden de penis al in het zonnetje gezet met een speciale broek die de contouren van de piemel weerspiegelde. Nu krijgt de heer des huizes een warmer ontvangst met een nieuw accessoire: de peniswarmer.

De penis blijft een trending topic en geen trend gaat aan zijn kopje voorbij. De gadgets en accessoires vliegen vandaag de dag om de oren: gekleurde condooms, pejazzling (de penis versierd met fonkelende Swarovski kristallen), of een gekortwiekte schaamhaarcoupe…je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft ze wel gehad. De Red Hot Chilipeppers gaven tijdens hun vroegere tournee hun genotsknots een make-over met een sok.

Gereedschap
De hype is ontstaan omdat de heren uit de Oostbloklanden door weer en wind de nodige werkzaamheden in de bergen moesten verrichten. En hoe beter dit te doen dan met een verwarmd zaakje? Niets zo a-relaxed als een penis die op het punt van afbreken staat bij de eerste liefdevolle aanraking. Een vrouw uit Kroatië kwam op het lumineuze idee en sloeg aan het vilten. In verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zijn de warmers verkrijgbaar. Leuk detail: 20 cm is de meest verkochte maat. Wat mij blij maakt en vast ook andere vrouwen: het excuus ‘goed gereedschap hangt onder een afdakje’ is passé.

Piemelwarmerdag
Maar hoe is het voor de man zelf? Ik kan me voorstellen dat een piemelwarmer best lekker kan zijn als de temperaturen de pan uit rijzen maar that’s that. Anders is het vilten design meer een broeikasaccessoire dan een hippe allemansvriend. En hoe verberg je de warmer in je broek? Houd je de rits open en deel je hem met je soortgenoten? Of wordt de vrouw des huizes bij thuiskomst verrast? En wat zijn trendy kleuren of designs? Zoveel vragen, zo weinig antwoorden nog. Een ding hoop ik wel: in plaats van rokjesdag in de zomer, piemelwarmerdag in de winter.

©Beeld: Fashionista