Ziehier: de allereerste beelden van de Penoza film

serie

Werden we een tijdje geleden nog opgeschrikt door het breaking nieuws dat de ‘Zwarte Weduwe niet dood is,‘ nu zijn daar de eerste beelden van wat de ‘spannendste en spectaculairste’ Penoza ooit moet worden. Carmen van Walraven keert na een anoniem leven in Canada terug in Nederland en zet de onder- én bovenwereld op haar kop.

De Zwarte Weduwe is niet dood…

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland.

Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Bekijk de spannende teaser hieronder.

The final chapter

Je begrijpt, ons misdaadhart ging direct sneller kloppen. Eerder werd al bekend dat Penoza een vervolg krijgt. Maar niet in de vorm van een serie, maar juist in de vorm van een heuse film. Die film draait vanaf 28 november dit jaar in de Nederlandse bioscopen.

De film grijpt terug op de vijf televisieseizoenen die tussen 2010 en 2017 op televisie te zien waren. Wat het verhaal exact is, wilden de makers nog niet zeggen. Maar Carmen leeft dus!

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.