Perfect als dessert: deze cocktail met Licor 43 smaakt naar appeltaart

Licor 43 apple pie

Bij de koffie, na het diner of als havermoutontbijt: eigenlijk is er geen moment op de dag waarop we géén zin hebben in appeltaart. En guess what: je kunt je favoriete gebak nu ook drinken als cocktail. Deze variant met Licor 43 is zowel pittig als fruitig en zoet. En wij hebben het recept voor je.

Ingrediënten

50 ml Licor 43 • 150 ml appelsap • 1 kaneelstokje •  geklopte slagroom •  wat kaneelpoeder voor de garnering

Zo maak je het

Verwarm de appelsap met het kaneelstokje en roer de Licor 43 door het warme mengsel. Verwijder het kaneelstokje en schenk het drankje in een (hoog) koffieglas. Garneer met de geklopte slagroom en een snufje kaneelpoeder.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.