Perfect voor een budgetbruiloft: bij deze modeketen koop je een trouwjurk voor een prikkie

trouwen

Wie wil trouwen en ook maar een béétje van plan is daar een leuk feestje van te maken, kan op hoge kosten rekenen. Je betaalt je immers al gauw scheel aan de locatie, ringen, fotograaf, muziek en hapjes en drankjes. En dan hebben we het nog niet eens over de peperdure bruidsjurk die natuurlijk niet mag ontbreken. Of toch wel?

H&M heeft dé oplossing voor toekomstige bruiden geen fortuin willen (of kunnen) uitgeven aan hun jurk. Dit jaar startte de modeketen ‘The Wedding Shop’, bestaande uit feestelijke outfits voor zowel bruidsparen en -kinderen als -gasten. Ideaal voor wie de kosten een beetje binnen de perken wil houden. Vandaag zijn er vier betaalbare exemplaren aan het online assortiment toegevoegd.

Alle vier de bruidsjurken zijn lang, stijlvol en traditioneel wit van kleur. Er zitten zowel chique als sexy varianten tussen. Drie van de vier zijn van kant, eentje is van satijn. De prijzen variëren van € 179,- tot € 199,-.

Jurk 1: € 179,-

Jurk 2: € 199,-

3: € 199,-
Wij zijn vooral fan van de achterkant. Wait for it…

Jurk 4: € 199,-

Extra leuk: H&M verkoopt ook bijpassende items zoals pumps en een bolero van nepbont.

Een dingetje om wel rekening mee te houden: de kans is groot dat je niet de enige bruid bent met deze jurk. Maar dat risico moet je maar op de koop toenemen.

Bron: HLN

 

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.