Perfect voor dit weekend: deze gloednieuwe tranentrekker staat eindelijk op Netflix

all the bright places

Het is weekend, het weer is nog steeds flut. De zwijmelaars onder ons weten wat dat betekent: geen beter moment voor een fijne romantische film. Daarom goed nieuws: het langverwachte en veelbelovende pareltje ‘All The Bright Places’ – een film die in de smaak zal vallen bij fans van ‘The Fault In Our Stars’ en ‘Me Before You’ – kun je vanaf nu streamen.

‘All the Bright Places’

Hoofdrollen in het romantische drama zijn voor Elle Fanning (Maleficent 1 & 2) en Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom). De twee hebben niet bepaald het luchtigste drama uitgekozen om te maken. Het verhaal, naar de bestseller van Jennifer Niven (4,5 ster op Bol.com), gaat kort gezegd over een meisje dat weer van het leven leert houden dankzij een jongen die dood wil. Je voelt ‘m vast al aankomen: dit wordt een tranentrekker.

Het verhaal

De film volgt de introverte Violet Markey (Fanning), die het moeilijk heeft met het verlies van haar zus. Ze vindt steun bij haar excentrieke en onvoorspelbare klasgenoot Theodore Finch (Smith), die zelf ook kampt met de nodige problemen, en er ontstaat een bijzondere vriendschap. Maar terwijl zij langzaam opbloeit, zakt hij steeds verder weg in donkere gedachten… Pfoe, wij hebben nú al een brok in ons keel.

‘Waar het licht is’

Bijrollen zijn er voor Alexandra Shipp (X-Men), Keegan-Michael Key (The Lion King – 2019) en Luke Wilson (The Goldfinch). All The Bright Places verscheen in 2015 en was Jennifer Niven’s eerste boek in het Young Adult-genre. De Nederlandse vertaling heet Waar het licht is. Het script voor de film schreef de auteur in samenwerking met Liz Hannah (The Post).

‘All the Bright Places’ staat vanaf vandaag op Netflix. Bekijk de veelbelovende trailer in onderstaande video.

Bron: Flaironline.nl
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.