De perfecte opvolger van ‘Pretty Little Liars’: ‘Famous in Love’!

Het zevende seizoen van ‘Pretty Little Liars’ is echt het laatste (ja echt, eindelijk, echt waar). Maar I. Marlene King, executive producer van de serie, heeft niet stilgezeten. Samen met schrijver Rebecca Serle werkte ze in het geheim alweer aan een nieuwe hit: ‘Famous in Love’.

Tekst Eline Krak

De serie is gesitueerd rondom Paige Townsen (gespeeld door Bella Thorne), een gewone student die doorbreekt bij het grote publiek na haar succesvolle auditie voor de hoofdrol in een Hollywood blockbuster. En als je dan ineens famous en de nieuwe it-girl bent, moet je door heel wat chaos navigeren. De serie belooft een sappige mix te worden tussen ‘Pretty Little Liars’ en ‘Gossip Girl’, met heerlijke outfitjes en confusing verhaallijnen. I. Marlene King heeft al bewezen dat ze verslavende series kan maken, waarin de duistere geheimen van mooie meisjes worden blootgelegd. Met als appetijtelijk extraatje een selectie lekkere mannen. Dit keer Carter Jenkins (‘The following), Jesse Henderson (‘Finding Carter’) en Keith Powers (‘Faking it’).

De serie is vanaf april 2017 te zien op Freeform TV, direct na de laatste aflevering van ‘Pretty little liars’. Check hieronder de trailer!