Pfieeeuw: het gaat gelukkig best goed met Jordyn Woods

jordyn woods

Meiden, goed nieuws! Het gaat gelukkig best goed met Jordyn Woods. Twee weken nadat ze zich flink ‘vernederd’ voelde door de nieuwe trailer van Keeping Up With The Kardashian’s – waar haar avances met Tristan toch zeker de helft van de gehele clip besloegen – laat ze weten ‘blessed’ te zijn.

‘Blessed’

Afgelopen weekend plaatste Jordyn een tropische foto op Instagram: ‘Morning swim 💚. Sometimes you have to take a step back to remind yourself how blessed you are to wake up and see another day.’ Geïllustreerd met natuurlijk een bijbehorende foto van Jordyn in een weinig verhullend badpak.

Wat wil Jordyn met deze foto zeggen? Heeft ze zich na weken van ellende over haar problemen met de Kardashian-familie heengezet? Neemt ze afscheid van Kylie, óf is ze juist bezig haar vriendschap met Kyl te herstellen?

We zullen het voorlopig nog niet weten. Het laatste wat we weten is dat Kylie écht niet opzettelijk de Jordyn Woods-collectie van haar cosmetica-lijn in de uitverkoop heeft gedaan, maar dat dit per ongeluk ging. We zijn in ieder geval blij om te zien dat het goed gaat met Jordyn, lucht toch op hè.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.