Pijnlijke timing: Everon Jackson Hooi en verloofde uit elkaar

Everon Jackson Hooi

Vanmorgen schreef menig entertainmentsite over de opvallende uitspraken die Everon Jackson Hooi (36) deed in een interview met De Telegraaf. Daarin liet de GTST-acteur blijken niet al te traditioneel te denken over het huwelijk; hij vertelde dat hij en zijn verloofde Jozua na hun jawoord niet per se samen willen gaan wonen. Nu blijkt dat de vork toch iets anders in de steel zit…

De relatie van Everon is namelijk helemaal voorbij. ‘Met heel veel pijn en verdriet in mijn hart wil ik jullie meedelen dat Jozua en ik uit elkaar zijn,’ meldt hij zojuist in zijn Instagram Stories. Het nieuws staat haaks op de uitlatingen van het GTST-gezicht in het artikel van De Telegraaf eerder vandaag, waarin ‘Bing Mauricius’ nog aangaf ‘erg gelukkig’ te zijn met zijn man.

Uit de kast

Everon, die lang worstelde met zijn geaardheid, kwam in april 2014 uit de kast in het blad L’HOMO, de glossy van Linda de Mol. Later dat jaar kreeg hij een relatie met Jozua. In 2017 vroeg de acteur zijn vriend ten huwelijk tijdens een vakantie in Portugal. ‘Ik heb altijd gezegd: je moet mij niet vragen, want ik zou jou willen vragen. Niet zozeer omdat er een rolverdeling is binnen de relatie, maar omdat ik een control freak ben,’ aldus de acteur, die ook een kinderwens heeft. ‘We zijn heel gelukkig samen,’ vertelde hij de krant. Het stel zou in 2020 trouwen.

‘Niet samenwonen’

In De Telegraaf vertelde de acteur dat hij na zijn huwelijk niet beslist hoeft samen te wonen. ‘Ik woon in Rotterdam, hij in Amsterdam. Dat is prima zo. Zo hebben wij het beste van beide steden. Mensen verwachten een hoop van ons, maar gelukkig mogen we zelf ons leven invullen.’

Scheurtjes?

Bleek uit deze uitspraken wellicht al dat de liefde tussen de twee niet was wat deze zou moeten zijn? Het management van de acteur heeft nog niet gereageerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.