Yay! De trailer van ‘Pitch perfect 3’ is hier

Het was even wachten, welgeteld twee jaar, maar nu kunnen we eindelijk ons hart ophalen: de trailer van ‘Pitch perfect 3’ is er. En zoals we van de a capella-dames gewend zijn, bevat dit voorproefje ook weer de nodige hoge tonen, sarcasme, hilariteit en girly talk.

‘Pitch perfect 3’ speelt in op menig millennialprobleem. Want na het winnen van het wereldkampioenschap gaan de Bella’s ieder hun eigen weg. Die weg is hobbeliger dan gedacht. Want het werkende leven – voor de één inclusief zang, voor de ander een kantoorbaan – blijkt vies tegen te vallen. Stuk voor stuk krijgen de meiden heimwee naar elkaar, naar het zingen en bovenal naar het optreden. Dus slaan ze de handen opnieuw ineen en doen ze mee met de Europese USO tour. Op naar Europa dus!

En niet geheel onbelangrijk, naast de vertrouwde gezichten van Anna Kendrick en Rebel Wilson speelt ook Ruby Rose mee. Ditmaal niet als stoere meid zoals in ‘Orange is the new black’, maar juist als knappe kattenkop. Je herkent haar niet terug! Bekijk de trailer hieronder.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron YouTube | Beeld ‘Pitch perfect’, IMDB
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.