Pivot: deze Friends-hack op Google is te leuk

marta kauffman

Als je ook elke aflevering van Friends weer braaf mee aan het klappen bent – nee Netflix, we willen de intro niet skippen, hoe durf je – dan is dit hét trucje om je dag door te komen. En je hebt er alleen maar Google voor nodig.

Want je kent misschien wel al de zogenaamde Easter Eggs die de zoekmachine verstopt heeft ter ere van speciale gelegenheden. Friends bestaat 25 jaar, dus natuurlijk hét perfecte moment om onze favoriete vrienden in het zonnetje te zetten.

Pivot

Elk karakter heeft z’n eigen grappige eigenaardigheid. Zoek je Ross Geller? Klik dan eens een paar keer op de bank onder zijn naam rechts. Pivot, PIVOT! En ja als je Phoebe Buffay intikt, dan, nou we willen niet alles verklappen. Dus laptop klaar en googlen maar!


Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!