Plonsen maar! Dit zijn de mooiste zwembaden ter wereld

Waterpret was nog nooit zó leuk: er zijn opblaasdieren in alle soorten en maten, het badpak is weer helemaal terug en ook tanlines zijn in alle vormen toegestaan. Om de plons-fun helemaal compleet te maken presenteren we hier de mooiste zwembaden ter wereld. Even wegdromen maar!

Chongwe River House Hotel Zambia

Oké, in dit geval mag je de opblaasdieren achterwege laten. Grote kans namelijk dat je in dit zwembad boven water komt en wordt begroet door één van de Big 5. Het hotel kost € 500,00 per nacht, maar goed, het is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Casa Cook Rhodos

Van je bedje létterlijk het water in rollen was nog nooit zo makkelijk als bij Casa Cook Rhodos. En voor dat comfort valt de prijs nog mee: € 220,00 per nacht!

A post shared by WeFlyCheap (@weflycheap) on

Huvafen Fushi Malediven

Tja, op de Malediven is geen enkel zwembad of water níet mooi, dat lijkt er simpelweg onmogelijk. Daarom een inkoppertje dus. Alshoewel, inkoppertje, inkoppertje, je betaalt zo’n € 1500,00 per nacht…

Hanging Gardens of Bali

Eén van de meest gepinde zwembaden op Pinterest en wij begrijpen wel waarom. In dit zwembad voelt zwemmen meer als zweven. Voor zo’n € 510,00 mag je het zelf uit proberen.

Taj Lake Palace Udaipur India

Heb je ooit gezwommen in een klein paleis onder de warme zon in India? Nee? Wij ook niet, maar mochten we het ooit van plan zijn, dan wordt het bij onderstaand adresje. Zo mooi! En bovendien redelijk betaalbaar, voor € 300,00 mag je paleiselijk plonsen.

San Alfonso del Mar Chili

Misschien niet het meest tropische of exotische zwembad, wel het grootste zwembad ter wereld. Ideaal dus voor wanneer je je volledige flamingo en unicorn familie even uit wil laten. Bovendien helemaal in lijn met ons budget, voor € 195,00 mag je er een nachtje logeren.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Pinterest | beeld: Instagram, iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.