Euh, what: deze plottwist in ‘Temptation Island’ zag niemand aankomen

Temptation Island koppels

Oké, oké, Milou had een ding voor Jietse tijdens Temptation Island. Maar deze twist zagen we toch niet helemaal aankomen. De geruchten gaan namelijk dat Morgan (!) nu iets met de (voormalige) vriendin van Heikki zou hebben.

Milou en Morgan ja, dat lees je goed. Dat Rodanya wel klaar was met haar vent bleek al uit haar steun voor Sidney tijdens een woordenwisseling tussen de spierbundel en Morgan. Sidney beweert namelijk dat Morgan losse handjes zou hebben. Rodanya deelde deze video weer op Instagram en plaatste daar bevestigende emojis bij. Snap je het nog?

Milou en Morgan

Maar dan nu: de plottwist. Dat Morgan en Rodanya dus niet meer op goede voet staan, is duidelijk. Máár dit zou allemaal pas na Temptation zijn gebeurd. Wanneer iemand namelijk vraagt onder een post op Instagram hoe het nu is om Morgan kwijt te zijn aan Milou, heeft de krullenbol daar een duidelijk antwoord op. ‘Ik wens d’r veel sterkte’, aldus Rodanya.

Appjes

Het is nu zelfs zó heftig, dat de twee dames elkaar in het openbaar aan de schandpaal nagelen. Milou deelt appjes van Rodanya en andersom. ‘Als je Morgan bij jou laat slapen wel’, is slechts een van de opmerkingen waardoor lijkt of er wel echt wat is voorgevallen. Morgan zelf beweert weer dat er niks aan de hand is. ‘Word wel gek van alle roddels’, laat hij weten aan RTL Boulevard.

Heikki

Maar wacht even, hoe zit het dan tussen Milou en Heikki, de ware met wie ze aan het programma begon? Ze zijn laatst gewoon nog samen gespot, dus dat het echt over en uit zou zijn tussen de twee lijkt ons frappant. Zo. veel. vragen. Toch maar weer blijven kijken dus. Hebben de makers toch wat ze willen.

Bron: Beautify, Show | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!