Pommeline over manipulatie ‘Temptation Island’: ‘Ik begon helemaal door te slaan’

Manipulatie Temptation Island

RTL is (tijdelijk) volledig gestopt met programma’s als De Villa, Temptation Island en Love Island. We hoeven je vast niet meer uit te leggen waarom. Meerdere voormalig deelnemers klapten al uit de school, maar nu laat ook Pommeline van zich horen over de manipulatie in Temptation Island VIPS.

Lees ook:
Temptation Islands Pommeline neemt afscheid van Fabrizio

Pommeline deed mee met Fabrizio aan Temptation Island VIPS. Voor beiden de tweede keer dat ze in aanraking kwamen met het programma: apart waren ze ook ooit al te zien als verleid(st)er. Toch wil de blondine wat kwijt over de manipulatie binnen de show.

Manipulatie Temptation Island

Om Pommeline namelijk extra aan het twijfelen te krijgen over de oprechtheid van de ‘kleurplaat’, liet de productie een papiertje achter in de villa van de vrouwen. Daarop was uitgebreid te lezen wat Fabrizio allemaal had uitgehaald. ‘Aan de ontbijttafel had de productie zogenaamd een blad laten liggen met wat er aan de andere kant van het eiland aan het gebeuren was’, begint Pommeline haar verhaal. ‘Het ging om een samenvatting. Ik neem dat blad en lees: ‘Is Fabrizio niet veel te ver gegaan gisteren? Neemt hij zijn huwelijk wel serieus? Hij vindt Pommeline veel te soft”.’

Door te slaan

Nadat Pommeline het las begon ze helemaal door te slaan. ‘Nadien merkte ik plots dat er cameramannen kwamen. Vervolgens hebben ze het zodanig geknipt en geplakt alsof ik uit het niets begon te flippen.’ Bekijk de hele video hieronder waarin ze vertelt over de manipulatie in Temptation Island.


Banner

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!