Potterheads, raise your wands: Zweinstein komt naar Beekbergen

zweinstein

Zit jij ook nog steeds te malen om de uitnodiging voor Zweinstein die je nooit kreeg? Dan is dit jullie kans, Harry Potter-fans. Want op 1 en 2 juni vindt het Magical Castle Edition plaats en speciaal daarvoor tovert Parc Spelderholt hun kasteel om tot Zweinstein.

‘You’ve been accepted at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry’

Niet voor het echie natuurlijk, maar het event Magical Castle Edition laat het net zo lijken. Het belooft een groots Harry Potter spektakel te worden, waar je als mogelijk ‘nieuwe leerling’ bij wil zijn. “De kern van het evenement richt zich op de wereld rond Harry Potter”, vertelt de organisator aan het AD.

Eén van de hoofdattracties is een ritje op een bezemsteel. En er is meer: er zijn ook Vikingen en special guests, acteurs die bijvoorbeeld zowel in Harry Potter als Star Wars hebben gespeeld. De grootste fan-trekker wordt waarschijnlijk Ellie Darcey-Alden die de jonge Lily Potter, de moeder van Harry, speelde.

Een ticket voor het evenement kost 17,50 euro.

Je eigen Potter-schoenen

Vans liet een kleine twee weken geleden weten op social media dat het aan een lijn werkt met als thema Harry Potter. Het gaat om kleding, schoenen en accessoires met een magisch tintje voor tovenaars, heksen en dreuzels. We like that! Wanneer de collectie te koop is, is nog niet duidelijk. Stay tuned. 

Bron: RTLnieuws.nl, Flaironline | Beeld: Kasteel Spelderholt Beekbergen