‘Ik praat mezelf graag aan dat ik aantrekkelijk ben’

Simon Zijlemans (29) is naar eigen zeggen de onbekendste Nederlander op tv. Toch startte deze week alweer het derde seizoen van zijn programma ‘InsideGamer’. Welke spelletjes speelt ie het liefst in de slaapkamer?

 

 

Wat is de vreemdste plek waar je ooit wakker bent geworden?

“In de badkuip van een hotelkamer. Ik werkte in Voorschoen bij een gamemagazine, het was vrijdagmiddag en ik ging naar mijn broer in Den Bosch. Nou ja, dat was ik van plan. Ik weet nog dat ik het kantoor uit liep, buiten stond en dacht: misschien moet ik binnen toch even één drankje doen. Mijn volgende herinnering is dat ik wakker werd in die badkuip. Dat drankje bleek nogal uit de hand gelopen te zijn. Mijn baas en collega’s hebben me naar een hotel gebracht, in bad gelegd, keihard gelachen en foto’s gemaakt.”

 

Ben je onzeker in bed?

“Nu niet meer, maar tijdens de eerste keer met een nieuwe vrouw kon ik behoorlijk onzeker zijn. Je geeft je toch letterlijk bloot, dat blijft spannend. Bovendien heb ik geen sixpack. Heb ik die wel, dan ben je al halverwege. Maar mijn onzekerheid verdween snel als ik eenmaal bezig was. In the heat of the moment laat ik alles varen.”

 

Vind je jezelf aantrekkelijk?

“Ik praat mezelf graag aan dat ik aantrekkelijk ben. Vrouwen hebben me weleens het tegendeel bewezen, ik heb genoeg blauwtjes gelopen, maar blijf stug volhouden dat het wél zo is. Ik had de lat ook vrij hoog liggen, dan loop je vaker een blauwtje.”

 

Bron: VIVA 15, tot 8 april in de winkel.

Beeld: Anke van der Meer