Zien: de prachtige jurken van Chantal Janzen en Edsilia Rombley voor het songfestival

Songfestival

Nog even en het is zo ver: het Songfestival in Nederland. De generale repetitie is inmiddels van start gegaan en dat betekent dat we alvast een glimp kunnen opvangen van de schitterende jurken van de presentatrices. Chantal Janzen én Edsilia Rombley delen allebei hun outfit op Instagram. 

We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten hoe het Songfestival eraan toe zal gaan, helemaal nu het ein-de-lijk weer in Nederland zal plaatsvinden. En dus volgen we alles op de voet.

Jurken

Gelukkig krijgen we hier en daar al een tipje van de sluier te zien. Zo delen Chantal Janzen en Edsilia Rombley hun jurken al op Instagram. En ook de jurk van Nikkie de Jager is al te zien in haar Instagram Stories.

Chantal Janzen draagt op de foto de jurk die ze voor de halve finale zal dragen, ontworpen door Edwin Oudshoorn.

Edsilia is ook te zien in een beeldschone glitterjurk. Ook zij deelt de jurk die ze zal dragen tijdens de halve finale. Haar jurk komt van de hand van de Amsterdamse ontwerper David Laport.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Ook Nikkie de Jager draagt een jurk van de Amsterdamse ontwerper David Laport. In een persfoto die vandaag naar buiten is gebracht, is te zien hoe geweldig de vier presentatrices er uitzien in hun outfits, want Jan ziet er natuurlijk ook schitterend uit.

jurken

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: ANP foto
Viva's Avalon (29), woonde een jaar in Valencia om de Spaanse taal te leren, maar leerde hier vooral de Spaanse menukaart én de wijnen kennen. Inmiddels is ze weer terug in Amsterdam met hondje Sjaakie waarmee ze graag door het park of bos wandelt. Eenmaal thuis is ze vooral bezig met haar kamerplanten in leven houden of koken voor vrienden. Volg haar avonturen op IG: @avalon_b.