Praised be: Handmaid’s Tale komt met een vijfde seizoen

The Handmaid's Tale

‘The Handmaid’s Tale’ is allesbehalve een opbeurende serie, maar in alle naargeestigheid toch heel verslavend. Zat je de afgelopen seizoenen ook op het puntje van je bank? Mooi, want een vijfde seizoen is in de maak. 

En dat is opvallend, want het vierde seizoen is nog niet een verschenen. Die ligt door (verrassing, verrassing) corona al een tijdje in de ijskast. Het vierde seizoen werd in juli 2019 al aangekondigd, maar de opnames kwamen stil te liggen. Distributeur Hulu maakte bekend dat we het vierde seizoen in 2021 kunnen verwachten.

Wilde rit

Het nieuws van een vijfde seizoen wordt door hoofdrolspeler Elisabeth Moss bekendgemaakt in een video met haar collega’s. ‘Het is een eer en een privilege om dit verhaal te mogen vertellen’, zegt Elisabeth. Veel is nog niet bekend, maar ze belooft wel dat het een ‘wilde rit’ wordt.

Dystopische wereld

De serie is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Margaret Atwood. Het verhaal speelt zich af in een dystopische wereld waarin vrouwen geen rechten hebben en alleen goed zijn om kinderen te baren. Nog niet gezien? Mooi, dan kun je alle drie seizoenen die nu op Videoland staan deze kerstvakantie nog inhalen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hulu
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.