May the odds be ever in your favor: er komt een nieuw deel van The Hunger Games

Het verhaal leek klaar na het laatste deel van The Hunger Games. Toch kondigt Lionsgate een vervolg aan. Of ja, eigenlijk een voorganger. De filmstudio werkt namelijk samen met schrijfster Suzanne Collins aan een nieuw deel in de reeks.

Collins brengt in mei 2020 een prequel uit die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, meldt The Hollywood Reporter. Het nieuwe boek speelt zich een halve eeuw vóór het eerste boek in de reeks af, ten tijde van de Tiende Hunger Games. De filmserie beslaat tot nu toe vier delen, die wereldwijd bijna 3 miljard dollar opbrachten.

Acteurs

Even vergeten waar het over ging? In een apocalyptische toekomst worden eens paar jaar de Hunger Games georganiseerd. Hierbij worden twee kinderen uit elk district in een soort arena geplaatst, waaruit slechts één van hen als winnaar en overlevende naar buiten kan komen. Of we de bekende acteurs uit de vorige delen ook weer terug gaan zien, is nog niet bekend.

banner

Bron: ANP | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!