Geniaal: presentatrice imiteert deelnemers Temptation Island op hilarische wijze

Temptation island imiteert

Aan alle seizoenen van Temptation Island lijken een hoop eigenzinnige typetjes mee te doen. Een perfecte reden voor de fans om ieder seizoen weer volop imitatie-filmpjes te delen, waarin zij de deelnemers op hilarische wijze nadoen. Ook RTL-presentatrice Iris Rulkens heeft er talent voor. Zij ging viral met haar geniale imitatie-filmpje.

De blondine plaatste het filmpje afgelopen vrijdag op Facebook en het filmpje is inmiddels als meer dan 45 duizend keer bekeken.

LEES OOK:
‘Temptation Island’ volledig onderuit gehaald: ‘GTST is nog echter’

Imitaties Temptation Island

In de video imiteert Iris onder andere Roshina, Melissa, Angela, Elke en verleidsters Felicia, Eline en Romee. Ze weet niet alleen hun accenten perfect na te doen, maar gebruikt ook hun typische uitspraken. Genoeg reden om te rollen van het lachen. De dames kunnen er gelukkig zelf hard om lachen. ‘love it! arrr ti cuu lerennnn jongens’, reageert Roshina op Instagram. En Elke laat weten: ‘Goud dit!’

Bekijk de video hieronder.

Quarantine made me do it…

🔥TEMPTATION IMITATIES🔥

Deborah Leemans we missen je

Geplaatst door Iris Rulkens op Vrijdag 17 april 2020

Eerdere imitaties

Eerder, in het seizoen van Tim(tation) en Deborah Leemans, deed Iris ook al een geniale imitatie van de koppels. Deborah, Vanessa, Danielle en Megan werden perfect nagedaan door de krullenbol. Deze video kijk je hier terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Facebook | Beeld: Temptation Island