Vond jij de ‘Prince Charming’-villa ook zo prachtig? Je kunt ‘m huren via Airbnb

Prince Charming

Heb jij Prince Charming op de voet gevolgd? Grote kans dat je niet alleen impressed was door al het mannelijk schoon, maar ook door de riante villa waarin de heren verbleven. Zou jij daar ook wel willen vertoeven? Je kunt ‘m nu huren via Airbnb. Wij vertellen je er alles over.

Oké, nu niet gelijk opspringen om je koffers te pakken: door corona mogen we momenteel nog niet naar het buitenland reizen. Deze villa staat op het Italiaanse eiland Sicilië, dus dat wordt ‘m nog even niet. Maar ooit mogen we heus het vliegtuig weer pakken om naar exotische oorden af te reizen, dus even een blik werpen op de Airbnb-pagina van de villa kan echt geen kwaad.

De Prince Charming villa

Dat de villa groot is, dat zal je niet verbazen. Al Marvin’s single mannen verbleven er namelijk. Door Airbnb komen we erachter dat de villa maar liefst  300 vierkante meter groot is en drie verdiepingen heeft. Je kunt er met 10 personen verblijven, dus je kunt al je vriendinnen uitnodigen voor een heerlijke vacay op chic!

Kost wat, hebbie ook wat

Alleen daar moet je dan wel behoorlijk diep voor in de buidel tasten. Voor slechts één nacht betaal je al €1.179 en het minimumverblijf is vijf nachten. Reken maar uit. Maar goed, dan heb je wel wat. De villa telt vijf slaapkamers, vijf badkamers (waaronder één met jacuzzi, waar de mannen in Prince Charming ruzie om maakten), en is waanzinnig luxe ingericht.

Lees ook:
Ook Prince Charming’s Tim weer gelukkig in de liefde

 

Dit wil je!

Buiten vind je de infinity pool met geweldig uitzicht. De villa staat namelijk op een panoramische heuvel in het beroemde plaatsje Giardini Naxos. Dat de omgeving adembenemend is, dat hebben we in het programma kunnen zien. Maar stiekem wil je gewoon vooral een nachtje in deze villa slapen om aan iedereen te kunnen vertellen: ik ben in de Prince Charming-villa geweest.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Beautify | Beeld: RTL