Drama rondom ‘Prince Charming’: ‘Déze winnaar ging vreemd bij thuiskomst’

Prince Charming

Morgen kunnen we eíndelijk zien aan wie Marvin zijn hart heeft verloren. Maar het lijkt alsof de winnaar van Prince Charming dat andere datingprogramma – kuch de Bachelorette – achterna gaat. De geruchten zijn namelijk niet mis.

Let op: spoilers!

Ferdi, Marnix en Rick zijn nog in de race om met de prins op het witte paard naar huis te gaan. Maar niet alle sprookjes eindigen met ze leefden nog lang en gelukkig…

Prince Charming winnaar

Tenminste, als we FawryNotSawry moeten geloven dan. Maar we moeten zeggen: hij heeft het wel vaker bij het rechte eind. Volgens deze roddelaar kies Marvin uiteindelijk voor niemand minder dan Marnix. Maar bij thuiskomst blijkt dat niet helemaal de juiste beslissing te zijn geweest.

Andere finalist

Marnix zou namelijk actief zijn gebleven op Grinder en daar was de prins ab-so-luut niet van gediend. Hoe FawryNotSawry dit allemaal weet? Dit zou bekend worden in de ‘Hoe is het nu met?’-aflevering. En we weten dat daar ook bij de Bachelorette nog een hoop schokkende onthullingen uit de hoge hoed kwamen. Zo ook hier. Marvin zou namelijk Ferdi nog een kans hebben gegeven en dat bleek wel een schot in de roos. Zal het echt zo zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RUMAG. (@rumag)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!