Ook prins Albert laat zich uit over het Oprah-interview van Meghan en Harry

Prins Albert

Het Oprah-interview dat Meghan Markle en prins Harry gaven, deed veel stof opwaaien. Na aantijging over racisme en te weinig steun spraken koningin Elizabeth, prins Charles en broer William zich al uit. Nu reageert ook prins Albert op de ophef.

De prins van Monaco vindt dat het Britste koningspaar buiten hun boekje is getreden. De problemen zouden niet zo publiekelijk besproken moeten worden, laat hij weten.

En publique

Tijdens een interview met BBC World News donderdagavond spreekt prins Albert zich uit over de ophef. Hij laat weten dat hij de ‘openbare vertoning van ontevredenheid’ zeer ongepast vindt. Terwijl Prins Albert uitlegt dat hij ‘de druk kan begrijpen waarmee ze werden geconfronteerd’, zegt hij dat ‘dit soort gesprekken binnen de intieme vertrekken van de familie moet worden gevoerd’.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Geliefde familieleden

Hij vervolgt dat de aanpak van Meghan en Harry hem stoort.  ‘Ik kan op een bepaalde manier begrijpen waar ze vandaan komen, maar ik denk dat dit niet het juiste platform was om dit soort discussies te voeren’, aldus de prins van Monaco. Ondanks dat besluit hij dat de liefde voor hen onvoorwaardelijk is. ‘Harry, Meghan en Archie zullen altijd geliefde familieleden zijn.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People| Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.