Zo brengen prins Harry en Meghan de kerst door

Meghan kerst

Nu prins Harry en Meghan Markle al een tijdje officieel niet meer tot de royal family behoren, lijkt de relatie met hun familie een stuk verbeterd. Hoewel een bezoek aan Sandringham er door alle restricties er niet in zit, laat Harry de feestdagen niet zomaar zonder familie voorbijgaan. 

Harry en Meghan hebben namelijk Zoom-meetings gepland met Queen Elizabeth en zijn opa, prins Philip. Normaal gesproken brengt de koningin kerst door op Sandringham, maar die plannen heeft ze geannuleerd.

Zoomen met oma

‘De familie plant Zoom-meetings en spelletjes online omdat ze niet samen kunnen komen op Sandringham zoals ze normaalgesproken doen’, vertelt een ingewijde aan Entertainment Tonight. The Queen en prins Philip doen dat vooruit het eerst in 33 jaar vanuit Windsor Castle.

Hechtere band

Het is jammer dat de familie niet fysiek bij elkaar kan zijn nu de band een stuk beter is. ‘Iedereen kan sinds een tijdje beter met elkaar opschieten. De relatie is verbeterd, en Covid heeft iedereen hechter gemaakt.’ Opvallend, want in oktober maakte Harry al duidelijk dat hij geen enkele plannen had om naar zijn thuisland te gaan voor de feestdagen. ‘Ze genieten in dit stadium van hun nieuwe huis in Californië. Er zijn geen plannen om naar het Verenigd Koninkrijk te gaan.’

Chef Meghan

Nu corona overal weer oplaait, hadden Harry en Meghan ook geen keus. In plaats daarvan gaan ze – net als ieder ander – een rustige kerst tegemoet met alleen Meghans moeder Doria als gast. ‘Meghan, die een begenadigd kok is, maakt een paar van hun favoriete gerechten terwijl Harry en Doria meehelpen.’ En tussendoor dus even een online spelletje met oma (die je online toch makkelijker mute dan in het echt).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Entertainment Tonight. Beeld: Brunopress
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra