‘Prins Harry heeft spijt van openhartige Oprah-interview’

baby meghan markle en harry

Het openhartige en inmiddels zeer omstreden Oprah-interview van prins Harry en Meghan Markle deed veel stof oplaaien. In de media, maar ook in het Britse koningshuis. De prins zou dan ook spijt hebben van zijn toezegging om Oprah te woord te staan.

Dat meldt schrijver Duncan Larcombe, die ook een biografie over het leven van de prins op zijn naam heeft staan. De Britse journalist stelt in een interview met Closer Magazine dat prins harry toezegde uit frustratie rondom de situatie in het koningshuis.

Impulsief

Duncan Larcombe viel meerdere malen in de prijzen met zijn journalistieke werk en is al jaren Royal Editor voor The Sun. De man omschrijft Harry in het onlangs verschenen interview als ‘opvliegerig’ en stelt dat de prins erg impulsief is. Zo dacht hij volgend Larcombe ook niet goed na over de gevolgen van het Oprah-interview.

Gekwetst en boos

‘Prins Harry is een heethoofd en handelt vanuit zijn emoties’, begint de journalist. ‘Harry was overduidelijk gekwetst en boos over Meghans ervaring met de royals en gebruikte het interview om dat eruit te gooien’, vervolgt Duncvan Larcombe.

Spijt

De journalist besluit: ‘Maar ik heb geen enkele twijfel dat hij zich, eenmaal thuis, beschaamd en ongemakkelijk voelde. Hij moet nu dealen met de consequenties. Ik geloof dat hij spijt heeft van het interview, en misschien zijn beslissing de koninklijke familie vaarwel te zeggen.’

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.