Prinses Beatrice is in verwachting van haar eerste kind

prinses Beatrice verwachting

Het Britse koninklijk huis kan wel wat positieve pr gebruiken. Gelukkig zijn daar prinses Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi die aankondigen dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. 

‘Hare Koninklijke Hoogheid prinses Beatrice en Edoardo Mapelli Mozzi kondigen verheugd aan dat ze deze herfst een kindje verwachten’, deelt de koninklijke familie mee op Instagram. Oma, koningin Elizabeth, is uiteraard al ingelicht en beide families zijn ‘enorm blij met het nieuws’.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily)

Prinses Eugenie

Prinses Beatrice en Edoardo stapten vorig jaar in het huwelijksbootje. Het werd dankzij de coronapandemie wel een bescheiden bootje. In die tak van de familie zitten ze bepaald niet stil: op 9 april beviel zus prinses Eugenie van zoon August. Ze kreeg het kind met Jack Brooksbank.

Prins Andrew

Het nieuws komt vlak nadat deze week bekend werd dat bijna vijftig organisaties hun banden met Beatrice’s vader, prins Andrew, verbraken. De prins zou een hechte band hebben gehad met de inmiddels overleden pedofiel Jeffrey Epstein. Ook zou hij seks hebben gehad met minderjarige vrouwen, wat hij later ontkende in een bizar interview. De koningin zette haar zoon op non-actief als senior royal. Sindsdien is hij in Engeland persona non-grata.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

 

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.