Gebeden worden verhoord: Psalm West maakt debuut op social media

Kim Kardashian

Als echte Kardashian-fan wist je natuurlijk allang dat het vierde kindje van Kim en Kanye een maand terug werd geboren. De naam? Psalm. Het gezichtje? Lange tijd nog onbekend. Tot nu dan.

Want mama Kim deelt voor het eerst een kiekje van haar kleine spruit. Psalm is inmiddels alweer een maand oud, dus in Kardashian-metingen is dat een flinke periode voordat we haar zoontje hebben kunnen bewonderen. Erg onder de indruk van zijn nieuwe status is het mannetje niet, want de jongste telg ligt lekker te slapen.

Psalm is het vierde kind van Kim en Kanye West. Ze hebben al dochter North (5), zoon Saint (3) en dochter Chicago (1). Hun jongste twee kindjes werden allebei met hulp van een draagmoeder geboren omdat de realityster vanwege complicaties tijdens haar eerste twee zwangerschappen werd afgeraden weer zwanger te worden.

Eerder liet Kim al via Twitter weten dat Psalm sprekend op zijn zusje Chicago lijkt. En inderdaad, het lijkt wel een tweeling.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!