‘Queer Eye’-ster Tan France over naderend vaderschap: ‘De mening van anderen negeer ik’

Tan France

Tan France – de immer fashionable stylist uit Queer Eye – en zijn man Rob worden binnenkort ouders. Het stel verwelkomt een zoontje via een draagmoeder. Het naderend ouderschap bezorgt hem flink wat kopzorgen, maar gelukkig heeft hij het advies van kersverse moeder Gigi Hadid binnen handbereik.

De 38-jarige stylist en presentator heeft al jaren een goede band met topmodel Gigi, met wie hij meerdere malen samenwerkte op shoots én geregeld gespot wordt in de straten van New York. Gezien ook zij net moeder is geworden, staat haar telefoonnummer op speed dial de komende maanden.

Babyadvies van Gigi

Tan France vertelt aan Eonline dat hij zich direct naar het topmodel keerde toen hij hoorde vader te mogen worden via een draagmoeder. ‘We gaan bijna tegelijkertijd door het babyproces, dus we hebben er veel contact over. Zij is van onschatbare waarde voor mij op dit moment’, aldus Tan.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Mening van anderen

Ook de mening van zijn familie koestert hij. Het mode-icoon vertelt dat zij hem voornamelijk op het hart drukken naar zijn eigen gevoel te blijven luisteren. ‘Ze zeggen vooral dat ik de mening van anderen moet negeren, gezien iedereen altijd wel iets vindt van hoe jij je kind opvoedt’, begint hij.

Huilen

Ook vertelt Tan dat hij nú al veranderd is door het vaderschap, terwijl zijn zoontje nog niet eens geboren is. ‘Ik ben geen huiler. Ik ben erg Engels, wij tonen onze emoties niet. Maar de eerste dag dat we zijn hartslag hoorden, huilde ik zo veel en sindsdien heb ik vrijwel elke dag gehuild’, aldus Tan France.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T A N . F R A N C E (@tanfrance)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Teenvogue | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.