Ready, set, go: binnenkort kun je Mario Kart spelen op je telefoon

mario kart

Je ontweek bananen, gooide andere spelers van de weg: Mario Kart was én is een heel populaire game op spelcomputers. Nu kun je binnenkort ook on the go racen, want Nintendo komt met een app voor je smartphone.

Dat wordt aangekondigd op Twitter. Wel moeten we nog even wachten voordat we kunnen spelen, want de releasedatum is op zijn vroegst april 2018 en op zijn laatst maart 2019. Hoe het spel er precies uit gaat zien is helaas niet bekend, maar wij hopen dat het heel erg gaat lijken op het origineel.

Voor de echte fans van Mario en zijn vrienden kan het niet op. Een speelfilm staat namelijk ook op de planning. Universal Pictures zal de film uitbrengen, maar wanneer, dat is nog de grote vraag.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Metronieuws | Beeld: Giphy
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!