Rachel Hazes overlaadt kersverse schoondochter Sarah met complimenten

Rachel Hazes Sarah

Rachel Hazes (51) steekt haar liefde voor haar nieuwe schoondochter niet onder stoelen of banken. Met Moederdag zetten de twee elkaar al in het zonnetje en ook gisteren kon Sarah van Soelen (25) rekenen op heel wat hartjes. Maar daarmee houden de complimentjes niet op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Sarah poseert namelijk op de bank en schrijft slechts: ‘Hey cookie 🍪.’ Hierop kan vriendlief André het niet laten om te reageren: ‘Ik?’ Dat kan de blondine alleen maar beamen: ‘Jij bent mijn favorite cookie 😍.’

Schoonmoeder

Maar ook schoonmoeder Rachel laat heel wat lovende woorden achter onder het kiekje. ‘Niet alleen de knapste, maar ook nog eens de liefste..!!!😍😍😍’, laat Hazes enthousiast weten onder de post.

Samenwonen

Komende zomer gaat André samenwonen met Van Soelen. De zanger heeft daartoe een appartement gekocht in Rotterdam. Dat onthult weekblad Story deze week. Een bron bevestigt de aankoop van het appartement in de wijk Hillegersberg, op een paar kilometer afstand van de villa waar zijn ex-verloofde Monique Westenberg (43) is blijven wonen met hun zoontje André (4). De flat, die te koop stond voor 815.000 euro, telt 146m2 woonoppervlakte met een woonkamer van 60m2.

Liefdesbaby

Het ruime, overdekte balkonterras beidt volledige privacy; er is geen inkijk van de overkant en op hun beurt kijken André en Sarah uit over een uitgestrekt sierwater. Naast de master bedroom met walk-in closet, heeft het appartement ook een kinderkamer. Niet alleen handig voor kleine André die vaak zal komen logeren, maar ook voor eventuele toekomstige gezinsuitbreiding…

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Story | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!