Radio-dj Jeroen Nieuwenhuize verliest zoontje net na geboorte: ‘Voor altijd in ons hart’

Jeroen Nieuwenhuize

Radio 10-dj Jeroen Nieuwenhuize deelde gisteren een intens verdrietig bericht. Hij en zijn vriendin Tessa Kortlevers verloren vorige week hun zoontje Jayden vlak na de geboorte. Tessa was pas half juli uitgerekend.

Jeroen deelt het bericht gisteren via zijn Instagrampagina. ‘Precies een week geleden is onze grootste droom veranderd in een nachtmerrie. We hebben onze prachtige zoon Jayden James Nieuwenhuizen maar kort in onze armen mogen sluiten. Nu is hij voor altijd in ons hart. Rust zacht mijn lieve zoon’, schreef hij bij een foto waarop de ouders het handje van Jayden vasthouden.

‘Rust zacht mijn lieve zoon’

Met Pinksteren deelde Jeroen al een foto op Instagram dat ze in het ziekenhuis waren. ‘Denk je een ontspannen Pinksteren te hebben, zitten we al het hele weekend in het ziekenhuis’, schreef hij bij een foto waarop te zien is dat zijn vriendin in een ziekenhuis bed ligt. Uit de hashthag die hij gebruikte, #zorgenkindje, valt op te maken dat de zwangerschap niet probleemloos verliep.

Tekst gaat verder na post.

Vlogs Nieuwe Huisjes 

In maart kondige het stel, dat elkaar kent sinds 2015, aan dat er een baby onderweg was. Vanaf het begin van de zwangerschap is alles bijgehouden via vlogs onder de naam Nieuwe Huisjes op YouTube. Inmiddels lijken alle video’s verwijderd.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: AD | Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster