Door deze rare tip doen jouw pumps geen pijn meer

pumps

De spreuk ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is voor niets zó toepasselijk als voor het dragen van pumps. Want die hoge hakken mogen je benen dan wel langer laten lijken, je betaalt er vaak een blarende prijs voor. En dan hebben we het nog niet eens over die arme tenen die afgekneld worden. Met het wedding season op komst, is het daarom wel zo handig om extra hulptroepen in te zetten.

Tape

En die extra hulptroepen zijn dichterbij dan je denkt. Een gouden tip is namelijk het samen tapen van je derde en vierde teen. Hierdoor wordt de druk op de zenuwen tussen de tenen weggenomen. Plus, het verlegt de pijn in de bal van je voet. Deze combinatie zou er zo maar voor kunnen zorgen dat je de hele avond kunt blijven dansen op die prachtige pumps.

Preventief

De tape is overigens niet de enige truc van ervaren shoe addicts op hoge hakken. Zo worden ook het preventief plakken van blarenpleisters en het dragen van schoenzooltjes aangeraden. Hoef je je pumps voorlopig nog niet aan? Begin dan nu alvast met oefenen á een uur per dag.

Inderdaad, je moet er wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat.

Bron Hello Giggles | Beeld iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.