Reactie Máxima op overwinningsdansje Willem-Alexander is heerlijk herkenbaar

overwinningsdansje koning

De kans is groot dat jij gisteravond ook aan de buis gekluisterd zat voor de – uiteindelijk toch nog – spannende wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne. Uiteindelijk wonnen we met 3-2 van de ploeg. Allemaal leuk, maar wij vinden de reactie van Máxima op haar man die een overwinningsdansje doet, stiekem nog veel leuker.

Onze koningin en koningin waren uitgenodigd op de tribune om de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal van dit EK bij te wonen. De koning in een donkerblauw pak mét oranje stropdas en Máxima stralend als altijd in prachtig een oranje pak. Allebei sjaals om van oranje: het waren echte fans.

Koning Willem-Alexander doet overwinningsdansje

Toen uiteindelijk het derde doelpunt voor Nederland viel, werd onze koning even heel enthousiast. Herkenbaar voor iedereen die een partner heeft die helemaal op gaat in het voetbal, denken we. De reactie van Máxima kunnen we ons dan ook allemaal héél goed voorstellen.

Reacties op enthousiaste koning

De reacties op het schattige moment dat de koning op gaat in z’n enthousiasme, stromen direct binnen.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Twitter | Beeld: Getty Images
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster