‘Deze realityster maakt haar opwachting in nieuw seizoen Love Island’

Love Island realityster

Dát er een nieuw seizoen van Love Island NL gaat komen, staat vast. Oud-deelnemer Lisa verklapte dat de casting al in volle gang is, maar een kandidaat lijkt al zeker van een plekje in de villa. Deze realityster zou namelijk haar opwachting maken.

Tenminste, als we het account Juice Channel moeten geloven op Instagram dan. Nee, we hebben het hier niet over een Temptation Island-ster, maar het gaat om iemand die te zien was in Hans Betaalt de Schade.

Realityster Love Island

En daarbij gaat het om niemand minder van Marianna van Leeuwen. Hoewel ze in de serie dus vooral bekend werd door haar relatie met sugar daddies, lijkt de knappe brunette nu een andere poging te doen om de liefde te vinden. En wel in de villa van Love Island.

Geruchten

Toch zijn het slechts geruchten en het wordt niet helemaal duidelijk hoe het account aan deze informatie komt. Maar aangezien de productie wel druk bezig is met de casting, zou het zomaar kunnen kloppen. Wel vaker worden bekende (knappe) koppen gestrikt met al een aardige following base op Instagram.

Grapjes

Marianna lijkt in ieder geval op haar eigen account wel de nodige grapjes te maken over haar dating leven. Zo plaatste ze zeven weken geleden nog onderstaand filmpje, dus misschien dat het haar in Love Island wél lukt om de ware aan de haak te slaan. Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we rond mei/juni weer aanschuiven bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!